Forsiden
 Bli medlem
 Orienteringsskole
 Klubb
 Aktivitet
 Kart
 Tømmerholt
 Tur-orientering
 Media
 Wingarkivet

PDF-fil, 3 MB
Brukernavn

PassordWing Regionalt Nasjonalt Internasjonalt « Tidligere | Senere »

 ma 25.7
O- Ringen
 ti 26.7
O- Ringen
 on 27.7
18:00: O-teknisk trening
O- Ringen
 to 28.7
O- Ringen
 fr 29.7
O- Ringen
 lø 30.7
 sø 31.7

 ma 1.8
 ti 2.8
 on 3.8
18:00: O-teknisk trening
 to 4.8
 fr 5.8
HL/OLL 2016
 lø 6.8
Hovedløpet sprint
 sø 7.8
Hovedløpet lang
 Du er her: Forsiden
Klubbtur til Tynset/Os - Midt-Norsk Mesterskap 26.-28. august
2016-07-01
Siste helga i august drar vi på klubbtur. Da arrangeres Midt-Norsk Mesterskap i Tynset/Os-området. Vi har leid en del hytter og rom på Håneset camping, og håper mange medlemmer og familier har lyst til å være med på helgetur dit.
Meld interessen din i internpåmeldinga
 HELE SAKEN
Åpne O-tekniske treninger i sommerferien
2016-07-01
Gjennom sommerferien vil STOK og klubbene i Trondheim arrangere åpne o- tekniske økter nesten hver uke, med ulike tema som kompass, veivalg, kurve-O mm. Det skal henge poster ute hele uken (fra mandag til søndag), men det arrangeres fellestrening på onsdager kl 18:00.
Arrangørklubbene vil legge ut påmelding på Eventor, for å vite ca hvor mange kart som trengs. Du må merke av under "Kategori" øverst i Eventor og klikk på "Vis treninger", så kommer øktene frem i terminlista. Der vil du også finne kart for treningene dersom du ønsker å ta økten utenfor fellestidspunktet.
Øktene vil være A-løyper, med gode kuttemuligheter, slik at de er egnet for A-løpere (og erfarne B-løpere) i alle aldre.

Innbydelse her
Se hele saken for fullstendig oversikt:
 HELE SAKEN
Wing4er #2 20. juni 2016
2016-06-20
Resultater fra Wing4er #2 20. juni 2016 finner du her
 HELE SAKEN
Påmelding til bussreise for Hovedløpet og hovedlandsleir
2016-06-19
Alle som skal til hovedløpet og O-landsleir og som vil være med bussen til kretsen, må melde seg på bussreisen:

Påmelding her
 HELE SAKEN
Sommeravslutning med Wing4er og grilling - mandag 20. juni
2016-06-15
Mandag 20. juni blir det Wing4er og sommeravslutning på Tømmerholt.
Vi løper først, og griller i hagen bak huset etterpå. Alle tar med egen grillmat, det settes opp felles grill og serveres kaffe på plena. Har noen lyst til å ta med kake til kaffen er det hyggelig :)
Sol blir det sikkert, så vi får en fin kveld sammen før sommerferien starter.

Påmelding her

Velkommen!
 HELE SAKEN
Resultater trening - Jukola testløp mandag 13. juni på Fremo
2016-06-13
Her er resultatene fra kveldens trening og testløp for Jukola på Fremo. Det var fint vær samt gode og krevende løyper. Totalt var det 14 deltagere som startet på fellesstart og med gafling i den lange løypa.
 HELE SAKEN
Ungdomsløp #5
2016-06-12

Torsdag 9. juni arrangerte Malvik Ungdomsløp 5 fra Lauvtjønna. Vi hadde 32 startende barn og ungdom som viste god innsats i skogen. Det er svært gledelig at mange av deltakerne på O-skolen fortsetter å bli med på løp, vi hadde med 11 i N-åpen! Vi håper dere også blir med etter sommeren! For noen ble det en lang, tøff tur i skogen, men innsatsen var upåklagelig!

Fra Wing er det 13 løpere som har fått med seg alle fem Ungdomsløpene denne sesongen: Martin, Astrid Oline, Ella, Tuva, Marte, Nikolai, Martin M, Ingeborg, Magne, Trygve, Jonas, Hallvard, Eldrid. I tillegg har vi 15 løpere som kun har stått over ett løp, dette er knallbra! Vi håper på mange løpere som til slutt har fått med seg 9, 8 eller 7 løp, som kvalifiserer til ekstra premie på sesongavslutning for Ungdomsløpene :)

Neste Ungdomsløp er 18. august, med Byåsen som arrangør.
 HELE SAKEN
Trening mandag 13. juni
2016-06-12
Alle B- og A-løpere har mandagens trening på Fremo. Det er oppmøte kl. 17.30 for felles kjøring, fylle opp biler, fra parkeringsplassen ved Coop Ekstra/Shell ved Voll studentby (ved rundkjøringa der). Det er vanlig trening i artig terreng for alle, også de som ikke skal til Jukola. Møt opp i rett tid!

O-skolen og C-løperne møter for trening ved Stokkanhaugen, mot marka! Parkering ved idrettsbygget ved Dragvoll (få parkeringsplasser på Stokkanhaugen) og kryss over jordet og følg bakken opp. Du ser vimpelen vår!
 HELE SAKEN
Wing 4
2016-06-06
Kjempegod stemning, nydelig sommer og sol, mange blå og hvite små og store koste seg på årets første Wing 4'er. Agnar hadde lagt fine løyper for alle nivå, og mange var med å løp. Det var også noen foreldre som prøvde seg :)

Resultatene finner du HER
 HELE SAKEN
HL-samling i Steinkjer 11.-12. juni
2016-06-02
Sør-Trøndelag o-krets inviterer alle ungdommer (13-16 år) til treningssamling på Steinkjer. Samlinga blir i samarbeid med Nord-Trøndelag. Vi skal bo på Steinkjer skistadion, trene to O-tekniske økter lørdag og delta i Byastsfetten på søndag. Det blir også sosiale aktiviteter og moro! Vi ønsker at alle våre løpere i riktig aldersgruppe blir med.

Påmeldingsfristen er 7. juni.
Meld deg på i Doodle med navn, klubb, og alder HER
Les hele saken for program, pakkeliste og annen info.
 HELE SAKEN
Topp deltakelse på Ungdomsløp 4!
2016-06-02

Sol, sommer og mange unger i blå og hvite trøyer deltok i dag på Ungdomsløp 4 arrangert av Skogskarene fra Saupstad skistadion. Hele 41 startende gjør oss klart til nest største klubb! Og det er topp at vi har over 40 løpere på U-løp enda en gang denne sesongen! Det skyldes ikke minst alle de ivrige løperne som deltar i N-åpen, denne gangen var det 15 gutter og jenter. Noen deltok for første gang, andre har fått med seg alle løpene og styrer mot ekstra sammenlagtpremie til høsten! Liv lover kake på trening 13. juni for to løp med rekorddeltakelse :)

Vi hadde klasseseire i H13-16N med August, i H11-12N med Birk, i H/D 15-20B med Trygve og Marte. I tillegg ble det gode plassering til Magne med 3. plass i H11-12, Astrid Oline med 4. plass i D11-12, Synne med 4. plass i D15-16, Henrik og Petter med 5. og 6. plass i en stor H13-14-klasse. Nikolai forsvarte spurttrøya si!

Meld dere allerede nå på til vårens siste Ungdomsløp, torsdag 9. juni i nytt terreng i Malvik!
 HELE SAKEN
God stemning på Tømmerholt!
2016-05-30
Kjempestemning og mye moro når vi kan ha O-skole og klubbtrening i sommervær, og jammen ble det ikke bading i Tømmerholtdammen for en del tøffinger etter trening :) Lek, caps-stafett og løype for 33 N- og C-løpere, og fullt trøkk i skogen for gjengen som løper på A/B-nivå. Etterpå smakte godt med saft og frukt for alle løpere.

Vi minner om påmelding til Ungdomsløp 4 og for de eldste er det mulighet for løp både lørdag og søndag på Verdal, Bjørkespretten.

Deltakere på trening:
 HELE SAKEN

Aktuelle arrangement

Aktuelt
Samarbeidspartnere

http://www.offtrack.no

http://www.koteng.no

http://www.tradeway.no

http://trimtex.no

http://www.impulsefysioterapi.no/

Vis nyheter
 Søk nyheter
   2015 © Wing Orienteringsklubb